Açıklama:
Tek kavurma yöntemiyle hafifçe kavrulmuş, tuz eklenmeden hazırlanmış fındık; lezzetini ve besin değerini maksimum seviyede korur.
Faydaları:
• Kalp dostu yağlar içerir • E vitamini ve manganez kaynağıdır • Tokluk hissi verir, atıştırmalık ihtiyacını sağlıklı şekilde karşılar
Besin Değeri (100 g):
• Enerji: 625 kcal • Protein: 15 g • Yağ: 61 g • Karbonhidrat: 17 g • Lif: 10 g • Tuz: 0 g
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.